EBBA LARSSON

EBBA LARSSON

Gellivare Skidallians IK

Mitt namn är Ebba Larsson och jag är längdskidåkerska tävlandes för Gellivare Skidallians IK. Jag är född och uppvuxen i Boden men spenderar numera stora delar av min tid uppe i Gällivare.

Livet som skidåkare är fantastiskt roligt och jag uppskattar verkligen vardagen i ”äta-träna-sova” cirkusen som både tar mycket tid och kräver en enorm disciplin. Jag har däremot aldrig sett det som att jag gör några uppoffringar. Att få träna hårt och utvecklas är något jag tycker är fantastiskt roligt. Det är glädjen jag finner i skidåkningen som driver mig framåt. Vetskapen om att jag är den enda som avgör hur bra jag kan bli är också något som ger mig enorm inspiration och drivkraft till att göra jobbet så bra jag bara kan. 

PARTNERS

Mitt liv som skidåkare

På min blogg får ni hänga med i min vardag och på mina äventyr som elitsatsande längdskidåkerska.

SKIDKURSER

Sugen på skidåkning?

Vill du ta din skidåkning till nästa nivå? Oavsett om du är nybörjare eller inbiten skidåkare kan jag hjälpa dig att utveckla din skidteknik.

Spana in vinterns skidkurser!

Friluftsliv

Jag älskar att vara ute i naturen både när jag tränar och när jag ska återhämta mig. På bloggen delar jag med mig av tips på utflykter, äventyr och annat som kan vara till nytta när man ska ut i skog och mark.