EBBA LARSSON

I väntan på snön

Till helgen ser det äntligen ut att komma nederbörd i form av snö, annars har de senaste veckorna bjudit på regn, regn och ännu mer regn. Därav har jag inte haft någon större lust till att plocka fram kameran på passen.

Jag har passat på att nyttja bandet på Hellnerstadion för skidgång. Det lär bli fler pass där under kommande veckorna! Har haft en liten överbelastning i nedre delen av benet/foten och har försökt att vara smart och inte belasta i onödan då. Därför har bandet funkat perfekt då jag slipper springa utför (vilket varit det som gjort att jag främst känt av överbelastningen).

MTBn är en trogen vän för att kunna få in ännu mer variation i träningen. Blir lite trist att ställa undan den, men med tanke på att jag får plocka fram skidorna alldeles strax känns det väldigt bra. Hoppas verkligen att vintern anländer med dunder och brak så jag snart får åka skidor. På golfbanan krävs det inte mycket snö för att kunna åka! Håll era tummar och tår för att vädergudarna är med oss.