EBBA LARSSON

Flowgun Go!

// I samarbete med Flowlife //

För ca 2 månader sedan fick jag hem Flowlife nya massagepistol Flowgun Go! Det är en uppföljare till deras Flowgun som tidigare lanserats och är marknadens kraftfullaste. Denna är något mindre kraftfull, men mer prisvärd. Jag tycker helt klart att kraften i min Flowgun Go! räcker till fin fint.

Massagepistolen kan du använda för att massera stela muskler och mjuka upp bindväven. En produkt som passar gemene man lika bra som elitidrottare. Jag använder den på många kroppsdelar, men favoriterna är benen och rygg/nacke. Jag brukar använda den både för att påskynda återhämtning men också innan pass om jag känner mig seg eller stel. Tycker att benen brukar kännas betydligt bättre efter en omgång med min Flowgun Go!.

Den är utsedd till bäst i test och är marknadens smidigaste massagepistol. Med 2800 slag per minut stimulerar den kraftfullt bindväven, ökar blodcirkulationen och frigör triggerpunkter. Med produkten får du 6 utbytbara munstycken som är specifikt anpassade utifrån vilken kroppsdel du vill behandla. Vibrationen kan ställas in till 5 olika nivåer.

Du får med en väska att förvara den i, så när du ska ut och resa är den smidig att ta med. Har du platsbrist kan du ta pistolen som den är och munstyckena i det lilla fodralet de förvaras i.

Tänkte dra tre korta plus och minus jag tycker om produkten:

+ LÅNG batteritid (7-8h) Du behöver ladda den väääldigt sällan!

+ Sladdlös. Det gör den sjukt smidig att använda.

+ Den är relativt tyst när den jobbar. Ju högre hastighet på vibrationerna desto mer låter den, men absolut inte så det stör på något sätt.

– Väger en del (Eller 903g, så det är inte så farligt. Men den är fortfarande marknadens smidigaste)

– En aning knepig att använda på ryggen om man inte har hjälp av någon annan. Är jag ensam och vill massera ryggen tar jag hellre min Flowpillow. Men har man en familjemedlem eller kompis som kan ställa upp är Flowgun grym att använda på ryggen.

– Tar jag med den hem får jag inte ha den ifred. Hela familjen är frälst i den, haha…

TIPS! I och med lanseringserbjudandet får ni just nu 20% rabatt när ni klickar hem er en massagepistol. HÄR kommer ni direkt till produkten. (Du har DESSUTOM 100dagar nöjdkundgaranti!)

// I samarbete med Flowlife //

Givetvis är alla åsikter mina egna och helt och hållet baserade på min upplevelse av produkten!